#RavalKm0, més de dos anys promovent la participació comunitària

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

#RavalKm0, més de dos anys promovent la participació comunitària

Ravalnet

Resum: 

Amb aquesta iniciativa es vol fomentar la dinamització social i comercial del barri del Raval de Barcelona, generant a la vegada oportunitats formatives i ocupacionals a la comunitat.

#RavalKm0 és el fruit del treball col·laboratiu de diferents entitats, institucions i comerços del barri que apliquen una filosofia basada en la corresponsabilitat. El projecte està promogut per Impulsem, la Fundació Tot Raval i l’Eix Comercial del Raval, en el marc del Grup Territori Socialment Responsable (TRS).

A més de pretendre engegar processos econòmicament viables que millorin la qualitat de vida al Raval, el projecte vol combatre l'estigma amb el que compta i alhora mostrar el seu vessant més creatiu, innovador i productiu.

#RavalKm0 està especialment adreçat a generar oportunitats per a persones del barri que es troben en situació d’atur. En l'edició de 2016 van participat 17 persones d’entre 18 i 60 anys que van rebre formació, i 8 d'aquestes van treballar fent els llums de Nadal que guarnien alguns carrers i equipaments del barri, així com bosses de roba serigrafiades que es van als comerços del barri.

El grup motor de TSR duu a terme accions encaminades a fomentar el treball en xarxa entre els diferents agents que actuen al barri del Raval: entitats socials, comerciants, institucions culturals, administració pública i veïns i veïnes.

Afegeix un comentari nou