Es busquen joves creatius per eradicar la violència de gènere

  • Imatge del concurs. Font: Plataforma Unitària contra les violències de gènere

    Imatge del concurs. Font: Plataforma Unitària contra les violències de gènere

Fitxers relacionats

La Plataforma Unitària contra les violències de gènere convoca un concurs artístic d’obres literàries, musicals i de format lliure que ajudin a promoure les relacions igualitàries i a prevenir la violència vers les dones. Hi poden participar joves a partir de 12 anys.

Imagina’t una pel·lícula de terror amb tots els ingredients habituals: silencis, mirades buides, sorolls estranys, mentides, trampes, trucades de telèfon sense interlocutor a la línia, objectes que desapareixen del seu lloc habitual per aparèixer al cap d’uns dies en un altre lloc (...). Doncs no és una pel·lícula. La realitat supera la ficció”.

Provocar una por descontrolada en la víctima i un anorreament i desconsol absoluts és l’objectiu de molts homes maltractadors, que fan embogir les seves parelles per tal de controlar les seves vides. Per eradicar la violència vers les dones, la prevenció és un eix fonamental. Per això, la Plataforma Unitària contra les violències de gènere convoca un concurs amb l’objectiu de promoure les relacions igualitàries i no masclistes, basades en la llibertat de les persones així com en la resolució no violenta dels conflictes.

El concurs va destinat a joves a partir de 12 anys, amb l’objectiu de sensibilitzar la joventut i fomentar la seva capacitat creativa, convertint-la en portaveu per eradicar aquest greu problema social. El tema del concurs és la por en l’àmbit de la parella. S’hi poden presentar obres en format literari, musical o bé lliure. Hi ha tres categories d’edat: de 12 a 15 anys, de 16 a 19 anys i a partir de 20 anys. Hi ha temps per presentar-s’hi fins el 31 d’octubre. Trobareu més informació a les bases del concurs (consultar el document adjunt).

Afegeix un comentari nou