Humana apropa els seus projectes a la ciutadania

  • Contenidor de roba Humana. Font: People to People

    Contenidor de roba Humana. Font: People to People

  • Dones africanes. Font: Humana People to People

    Dones africanes. Font: Humana People to People

Des de fa temps, cada any l'ONGD Humana People to People organitza una jornada per donar a conèixer la seva tasca i la de les organitzacions que en formen part. Enguany l'Humana Day tindrà lloc el 27 de setembre però prèviament es realitzaran actes per commemorar que l'entitat arriba al seu 25é aniversari.

Humana People to People és una Organització No Governamental per al Desenvolupament (ONGD) que es va podar en marxa el 1987 i des d'aleshores no ha deixat d'impulsar projectes de cooperació per fomentar i afavorir la formació, l'educació i el progrés de diverses comunitats de l'Àfrica Subsahariana, Sud Amèrica i Àsia. Per assolir els objectius, Humana gestiona els residus tèxtils, de tal manera que no només fan possibles els seus projectes sinó que a més contribueixen en la protecció del medi ambient.

Per tal de difondre la seva tasca i la de les organitzacions que formen part de la federació, Humana organitza cada any una jornada internacional sota el nom “Humana Day”. Enguany l'eix central del discurs i del debat serà el paper de la dona com a centre del desenvolupament del planeta. Així, el lema “Women in action” acompanyarà en tot moment el Humana Day 2012. És habitual que les jornades anuals d'aquesta ONGD tinguin un tema que exerceix com a columna vertebral. L'any passat la seguretat alimentària va ser la protagonista sota el lema “Food for all”. El Humana Day 2012 tindrà lloc a nivell internacional el proper 27 de setembre.

A més, aquest any la fundació compleix el seu 25é aniversari, motiu pel qual estan previstos diversos esdeveniments al llarg d'aquest mes de setembre. A Catalunya el primer d'aquests serà l'Open Day, que tindrà lloc a la seu de l'organització a l'Ametlla del Vallès el 13 de setembre. Durant la jornada està previst que s'entreguin els III Premis de Reciclatge Tèxtil i que es dugui a terme un seminari relacionat amb aquesta temàtica, central en el funcionament de la ONGD Humana tal i com mostra el següent vídeo:

L'objectiu del seminari és clar: promoure el reciclatge de roba i calçat tot destacant-ne els avantatges i mostrant alguns productes que poden resultar de la reutilització de material tèxtil ja utilitzat (alguns dels quals es venen a les botigues Huamana).

Aquestes dues activitats programades pel dia 13 a la seu vallesana es complementaran amb una petita exposició on el visitant es podrà fer una idea de la realitat que viuen les comunitats on Humana porta a terme els seus projectes de cooperació.

Per assistir a l'Open Day només cal enviar un correu electrònic a: contenidor.catalunya@humana-spain.org.

Afegeix un comentari nou