I tu, què faries? Dilemes sobre seguretat viària adreçats a joves

  • Fotograma d'un dels vídeos sobre dilemes

    Fotograma d'un dels vídeos sobre dilemes

  • Imatge de la campanya

    Imatge de la campanya

El Servei Català de Trànsit ha iniciat una campanya per a la seguretat viària adreçada especialment als joves, a qui demana que reflexionin sobre les millors opcions per evitar riscos a la carretera.

La campanya planteja als joves d’entre 14 i 18 anys una sèrie de dilemes amb què es poden trobar al llarg de les seves vides. Per exemple, els pregunta què farien per arribar a l’hora a un examen, en cas d’haver de triar entre conduir sense casc o deixar la moto i buscar un altre transport.  

Aquests i altres dilemes són els que proposa la campanya al web Dilemes de Televisió de Catalunya. Després d’un vídeo que presenta el dilema, es convida els joves a deixar un comentari sobre l’opció més encertada i entrar així en el sorteig de 10 iPad wifi de 32GB.

Dins del web, els joves poden també adreçar les seves preguntes a Ramon Cos, expert en educació viària, i veure una sèrie de vídeos en què trobaran els testimonis de persones que han patit greus lesions medul·lars o cerebrals com a conseqüència d’un accident de circulació.

El web Dilemes s’emmarca dins la campanya d’enguany del Servei Català del Trànsit, Pots evitar un accident, però no el seu record.

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.

Afegeix un comentari nou