L'associació de dones pakistaneses ACESOP ja té plana web

 Font:
Font:
 Font:
Font:

L'associació de dones pakistaneses ACESOP ja té plana web

Resum: 

L'Associació Cultural Educativa i Social Operativa de Dones Pakistaneses (ACESOP), amb seu al barri del Raval de Barcelona, ha estrenat plana web: www.acesop.cat. La creació d'aquesta plana té com a objectiu facilitar el procés d'inclusió de les persones immigrades a la societat catalana, mitjançant l'adopció del català i la producció de continguts digitals en llengua catalana.

El lloc web d'ACESOP es pot visitar en català i properament també estarà disponible en urdú. Ja s'hi poden trobar les primeres notícies sobre els diferents projectes i activitats que porta a terme l'entitat. Aquest nou portal s'ha desenvolupat dins el marc del projecte d'inclusió social i noves tecnologies de la Plataforma per la Llengua.

L'Associació Cultural Educativa i Social Operativa de dones Pakistaneses va ser fundada a Barcelona el maig de 2005 per dones pakistaneses. Des de llavors treballa amb l'objectiu d'aconseguir la integració de les dones pakistaneses en el teixit social i econòmic català, oferint el el seu bagatge cultural i afavorint l’apropament entre col·lectius.

Amb la seu al barri del Raval de Barcelona, ACESOP desenvolupa projectes en diferents àmbits. Un dels pilars de l'entitat és la formació: Ofereixen classes de català i castellà per a persones immigrades i d'urdú per a infants i adults. Dins el projectes "Falah i dona", desenvolupa un programa d'ajut i suport a les dones per resoldre les seves necessitats: sanitàries, d'habitatge, familiars (de violència de gènere) de formació personal i inserció laboral. Per fomentar la integració i visibilitat de les dones pakistaneses, participen també en activitats del barri, com ara la Festa Major del Raval i la Festa Interreligiosa del Raval.

En aquest vídeo podeu veure una entrevista a Huma Jamshed, una de les fundadores de l'entitat:

Afegeix un comentari nou