L'Espai A prepara la seva tercera temporada

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

L'Espai A prepara la seva tercera temporada

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

L’Espai A, la Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs ha obert la convocatòria per seleccionar grups i companyies amateurs. El 2014 programarà una cinquantena de representacions als teatres dels ateneus de Catalunya.

La convocatòria de la tercera temporada de l’Espai A s’ha obert amb novetats en les bases. Els grups i companyies amateurs podran presentar les seves propostes artístiques de la mateixa manera que els teatres i les sales d’ateneus. Per presentar-se és necessari ser un grup amateur, estar formalitzat com a associació sense ànim de lucre i acreditar una trajectòria mínima de 3 anys, disposar dels drets d’autor de la peça que es representarà i presentar la documentació abans del dia 18 de novembre.

Una altra novetat d’aquesta tercera edició és que no és imprescindible que el grup estigui federat, tot i que es valorarà positivament en el moment de la selecció.

L’Espai A neix l’any 2011 amb l’objectiu de crear una programació estable d’arts escèniques no professionals arreu de Catalunya. En aquesta tercera edició els objectius es mantenen i continuen i busquen posar a l’abast del públic en general produccions de qualitat dins els àmbits del teatre, cant, dansa i música, així com també potenciar i impulsar la creació de nous públics, augmentar l’ús dels espais escènics dels ateneus i oferir nous canals per a l’explotació de les produccions amateurs.

De febrer a maig de 2014 programarà una cinquantena de representacions arreu de Catalunya que acostaran els espectacles amateurs a les sales i teatres dels ateneus.

Per més informació i descarregar les fitxes visiteu el web de l’Espai A: www.espaia.cat

Afegeix un comentari nou