La Taula llança de nou la campanya ‘Defensem els drets socials’

Colectic - Comunitari
Dona amb cadira de rodes davant d'unes escales
Dona amb cadira de rodes davant d'unes escales

La Taula llança de nou la campanya ‘Defensem els drets socials’

Colectic - Comunitari

Resum: 

Aquesta iniciativa vol visibilitzar i denunciar la vulneració de drets socials de col·lectius que es troben en risc d’exclusió, i implicar la ciutadania perquè participi en entitats que treballen per millorar la seva situació.

La campanya ‘Defensem els drets socials’ de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, que va començar el 30 d'octubre i finalitzarà el 13 de novembre, consta d’un espot de televisió i d'una falca de ràdio produïts de manera desinteressada per la productora audiovisual Mediapro.

Amb aquesta acció comunicativa la Taula denuncia casos reals de vulneració de drets, com ara la pobresa energètica, les barreres d’accessibilitat amb què es troben les persones amb discapacitat física, la discriminació que pateixen les persones amb discapacitat intel·lectual, les dificultats per accedir al lleure que tenen molts infants en situació de pobresa o les de les persones que surten de la presó per a reinserir-se a la societat.

Per tal de facilitar a la ciutadania la col·laboració amb alguna de les milers d’entitats socials de Catalunya que ofereixen suport a persones en situació de vulnerabilitat, la Taula disposa a la seva pàgina web del Mapa d’Entitats Socials perquè puguin ser localitzades. Aquest és accessible també a partir d'aplicacions mòbils gratuïtes per a Android i IOS.

El Mapa permet fer cerques filtrant per col·lectiu (infants, gent gran, persones amb discapacitat, trastorn mental o problemes de drogoaddiccions, etc.) i per àmbit d’intervenció (formació i inserció laboral, dret a l’habitatge, atenció diürna, treball, ajuts econòmics, etc.).

Afegeix un comentari nou