L’Àgora Jove 2018 treballarà la participació i la incidència política infantil i juvenil

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Anna Echeverria
Participants de la 10a Àgora Jove amb cartells tipus bafarada que contenen consignes de participació.
Un grup de joves "teixint xarxes" passant-se simbòlicament un cordill els uns als altres en una activitat de la 10a Àgora Jove.
Joves en una rotllana posant les mans al centre en una activitat de la 10a Àgora Jove, posant

L’Àgora Jove 2018 treballarà la participació i la incidència política infantil i juvenil

Autor/a: 
Anna Echeverria
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

El Masnou acollirà els dies 14 i 15 d’abril l’edició d’enguany de l’Àgora Jove organitzada pel Consell Nacional de Joventut de Catalunya.

El segon cap de setmana d’abril tindrà lloc a El Masnou l’Àgora Jove 2018 per debatre i treballar amb joves vinguts d’arreu de Catalunya sobre la situació actual de la participació i la incidència política dels infants i joves. La trobada, organitzada per Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC) oferirà espais de formació, de debat i de participació activa de les persones assistents.

L’objectiu és treballar conjuntament els i les joves i els actors de l’associacionisme juvenil sobre maneres d’augmentar la capacitat de la incidència dels infants i joves en les polítiques públiques, en els municipis o barris, així com en els centres educatius o en les mateixes entitats.

Serà un espai important de participació on estan convocades les entitats que formen part del Consell, així com altres entitats del moviment associatiu juvenil i persones de 16 a 30 anys interessades en l’àmbit.

La participació a l’Àgora Jove 2018 és gratuïta però cal inscriure’s abans del 2 d’abril, a través d’aquest formulari.

El CNJC va celebrar la primera edició de l’Àgora Jove l’any 2010, proposant-se articular un nou model de participació i treball en xarxa de les entitats que servís per avançar en la creació de discurs entorn a diferents àmbits de la realitat juvenil actual.

Afegeix un comentari nou
0