MEG dedica l'1% dels seus ingressos a finançar projectes de cooperació al desenvolupament d’altres organitzacions

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
 Font:
Font:

MEG dedica l'1% dels seus ingressos a finançar projectes de cooperació al desenvolupament d’altres organitzacions

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya convoca un concurs públic per atorgar l’1% dels seus ingressos propis a organitzacions i entitats que duguin a terme projectes de cooperació pel desenvolupament.

Com a entitat compromesa amb la transformació social, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) destina l'1% dels seus ingressos del curs 2011-2012, conjuntament amb les partides de cursos anteriors que han quedat desertes o en que no s’ha convocat concurs públic, a finançar projectes que optin per un model de cooperació que vetlli per l'empoderament de la societat civil. Enguany les entitats i organitzacions interessades poden presentar els seus projectes fins el 24 de març de 2013.

Es valoraran especialment els projectes que tractin sobre educació per al desenvolupament i/o la pau; que tinguin repercussió al Nord; que estiguin vinculats amb la temàtica de l’Eix del Curs de MEG 2012-2013; que estiguin impulsats per una entitat amb una forta base associativa, democràtica i participativa; i que estiguin realitzats per o per a persones joves.

L’import de la donació es repartirà a criteri del jurat entre els projectes seleccionats i en cap cas suposarà més del 50% de la totalitat del pressupost d’un projecte. La donació no està destinada en cap cas a finançar projectes interns de MEG, dels agrupaments membres de l’associació o de la Fundació Josep Sans.

Més informació al document adjunt:
Bases i convocatòria 2013 del Concurs per la donació de l’1% dels ingressos propis de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya a projectes de cooperació pel desenvolupament

Afegeix un comentari nou