Obertes les inscripcions del Festival MetropoL’His GlobaL’H 2017

  • Cartell del festival

    Cartell del festival - Font: MetropoL’His

  • Edició de 2016

    Edició de 2016 - Font: MetropoL’His

Es tracta de la 12ª edició d'un concurs adreçat a joves en què han de gravar un curtmetratge en 48 hores, i la 4ª del festival internacional de curts de cooperació pel desenvolupament.

El Festival MetropoL’His GlobaL’H s'ha convertit ja en un referent cultural a L’Hospitalet de Llobregat. Està impulsat per l’Àrea de Joventut i el Programa de Cooperació i Solidaritat de l'ajuntament d'aquesta localitat, i dirigit per Joves per la Igualtat i la Solidaritat (JIS).

Per poder participar al concurs MetropoL’His les obres que es presentin han de complir tres premises que s’anunciaran el 20 d’octubre al centre comercial Gran Via 2. Es disposarà de només un cap de setmana per dissenyar, representar, gravar i editar un curtmetratge. Totes les obres quedaran vinculades per una acció, objecte, frase o localització de la ciutat.

La GlobaL’H és un festival que dona suport a curtmetratges d’arreu del món que apropin a la ciutadania els valors de la cultura de la pau, la convivència i els Drets Humans fent servir el llenguatge audiovisual. El recull d’obres cinematogràfiques és d'una alta qualitat tècnica i artística.

La recepció dels curts de la categoria GlobaL’H finalitzarà el 10 d’octubre a les 14 h. La gala final tindrà lloc el divendres 10 de novembre a les 20 h als cinemes Filmax Granvia (dins del centre comercial Gran Via 2).

Pots consultar les bases del festival, o fer la vostra inscripció.

Afegeix un comentari nou