Sinapsis celebra 10 anys de projectes

Associació per a Joves Teb
Taller "Educació viva i ciutat educadora"
Gràfic descriptiu de Sinapsis

Sinapsis celebra 10 anys de projectes

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Amb motiu del seu aniversari, aquesta plataforma de recerca i producció al voltant de l'art i la cultura ha llançat una nova pàgina web per compartir tots els processos de treball que ha desenvolupat fins ara.

El nou web de Sinapsis mostra programes, projectes, activitats, recerques, publicacions i textos, i visibilitza les col·laboracions que s'han donat en un treball basat en metodologies col·laboratives. També dona accés al blog, a vídeos, arxius sonors i molts altres continguts.

Sinapsis és una iniciativa que posa l’accent en el treball en xarxa des de la negociació, la mediació cultural i la pedagogia crítica. El principal àmbit d’acció de les seves pràctiques és el context local, lligat al territori. Treballa en espais-laboratori, en xarxa i a partir de processos que volen ser sostenibles i situats.

El projecte Sinapsis ha estat possible gràcies als vincles, relacions i col·laboracions que s'han anat teixint amb moltes persones, entitats i institucions. Es centra en la producció col·lectiva d’espais d’acció democràtica: situacions on la ciutadania té una participació activa i corresponsable en la construcció dels imaginaris i les narratives que configuren l’esfera pública.