Sortirà una convocatòria de subvencions adreçada exclusivament a associacions veïnals

  • Reunió CONFAC. Font: Pàgina de Facebook de la CONFAVC

    Reunió CONFAC. Font: Pàgina de Facebook de la CONFAVC

  • Logotip de la CONFAVC

    Logotip de la CONFAVC

La CONFAVC s'ofereix a donar un cop de mà a les associacions i federacions veïnals que vulguin presentar-se a la convocatòria.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya obrirà a mitjans de febrer i per primera vegada una línia de subvencions, bianual, adreçada exclusivament al treball que fan les associacions i federacions veïnals.

Per poder ser beneficiàries d'aquesta subvenció és necessari tenir un pla de treball d'activitats anual, que vagi més enllà de les activitats exclusivament lúdiques, i que tingui uns objectius socials i un caràcter participatiu, de cohesió social i d'espais de trobada. És imprescindible també que les entitats veïnals comptin amb signatura digital pròpia.

La Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) s'ha posat a l'obra per donar a conèixer aquesta nova línia i les seves particularitats entre les associacions i federacions veïnals. Així, ha realitzat sessions informatives a les seus d'algunes federacions i ha fet arribar una circular a la resta de federacions.

També s'ofereix a facilitar informació i donar un cop de mà directament a les associacions. Així, les entitats interessades a presentar-se a aquesta convocatòria poden adreçar-se al correu electrònic veins@confavc.cat o el telèfon 932 688 980.

Afegeix un comentari nou