Una campanya vol visualitzar la realitat de les persones LGTBI que viuen al territori

  • Fragment d'un fotograma del vídeo de la campanya

    Fragment d'un fotograma del vídeo de la campanya

  • El lema de la campanya

    El lema de la campanya

La situació de les persones que formen part d'aquest col·lectiu que habiten en pobles i petites ciutats acostuma a ser diferent a la de les que viuen en grans nuclis urbans.

La campanya està basada en una idea original de Gender and LGBT Lab i ha estat produïda por Gayles.tv, amb el suport de l'àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, Gerència de Serveis d'Igualtat i Ciutadania.

Les persones LGTBI que viuen en pobles i petites ciutats afronten més dificultats per tenir referents i llocs de trobada. En aquests llocs la LGTBIfòbia s'expressa de diferents maneres, i moltes vegades les persones es veuen obligades a traslladar-se a la capital per poder viure en concordança amb la seva identitat de gènere o orientació sexual.

Els impulsors i impulsores de la campanya recomanen la lectura de l'informe "Osona, una comarca amb tots els colors: Pla Marc d’igualtat per raó d’orientació sexual i d’identitat de gènere”, elaborat per la Universitat de Vic amb el recolzament de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

 

Afegeix un comentari nou