Vacances socials i solidàries amb la Fundació catalana de l’Esplai

  • Fotografia de nens jugant a terra, davant una casa de colònies

    Fotografia de nens jugant a terra, davant una casa de colònies

La Fundació Catalana de l’Esplai ha engegat una campanya de vacances socials, i ha posat tots els seus espais de natura a preus molt assequibles. A més, el 5% del què es pagui per aquestes estades es destinarà a la campanya de beques Un estiu per a tothom. Més i millor lleure per a més persones!

Des de la Fundació Catalana de l’Esplai s’ha detectat que les famílies ho tenen cada cop més difícil per sortir de vacances amb els fills durant el mes d'agost.

És per això que aquest any, i per primer cop, oferirà les seves 26 cases de colònies, albergs i terrenys d’acampada a preus socials per a què les famílies puguin gaudir d’estades de lleure i educació ambiental de la màxima qualitat.

La campanya es va presentar durant la Festa Esplai que va tenir lloc el passat diumenge 6 de maig al Parc Nou del Prat de Llobregat. 

S’ofereixen més de 8.000 estades d'una setmana a pensió completa a un preu força econòmic.

Per exemple, una estada de 7 dies/6 nits, a pensió completa, per a una família d'una parella amb dos fills fins als 12 anys a les cases de colònies, albergs i terrenys d'acampada de la Fundació (excepte les de Vilanova de Sau, que tenen un preu una mica superior) és de 499 €. 

O bé, una estada de mitja setmana (4 dies/3 nits) per a dos adults i dos nens/es fins a 12 anys a pensió completa té un cost de 299 €. 

Les estades en aquests 26 equipaments, que són  cases de colònies, albergs i terrenys d’acampada, permeten descobrir l’entorn i gaudir del lleure i la natura.  La majoria de cases estan totalment adaptades per a persones amb problemes de mobilitat. Bona part de les habitacions  compten amb bany propi i poden ser d’ús exclusiu per a cada grup o unitat familiar.

Les estades a les cases inclouen pensió completa, el menjar és casolà i segueix els criteris de la dieta mediterrània. Això sí, cadascú se serveix el menjar i para i despara la taula!

A més, aquestes vacances a preus socials també són solidàries. El 5% del que paguin les famílies es destinarà a la campanya de beques Un estiu per a tothom, creada per garantir el dret de tots els infants i joves a gaudir d’un lleure educatiu de qualitat durant l’època de l’estiu participant en casals, campaments, colònies, etc.

Animeu-vos, demaneu informació al telèfon 93 474 46 78 i aquest estiu no us quedeu sense vacances a la natura!

 

Afegeix un comentari nou