Veïnat i entitats comencen a treballar en la 15a edició del Raval(s)

  • Una reunió preparatòria del Raval(s)

    Una reunió preparatòria del Raval(s) - Font: Fundació Tot Raval

Entre tots i totes, volen construir una programació "que aposti per la diversitat de gènere que sigui antimasclista, inclusiva, igualitària i respectuosa".

El Festival de Cultura Raval(s) és el resultat del treball comunitari de més de 120 entitats, col·lectius i associacions, a les quals se sumen els centres educatius, els veïns i les veïnes i el comerç del barri.

L'edició 2016 es va celebrar de l'11 al 13 de novembre i va oferir més de 45 activitats artístiques, socials i educatives, totes elles gratuïtes. Es va centrar en la mirada de gènere, amb la voluntat de contribuir a construir un barri igualitari i antimasclista.

Ara toca donar forma a la quinzena edició del festival, que es desenvoluparà del 10 al 12 de novembre, i que seguirà treballant la igualtat entre homes i dones. L'objectiu és "construir una programació que aposti per la diversitat de gènere que sigui antimasclista, inclusiva, igualitària i respectuosa".

El 14 de setembre es realitzarà la segona reunió per preparar la festa. Serà a les 11.30 hores, a l'Escola Spank de Baby (C/ Vistalegre, 18. Barcelona). Les persones interessades a participar o col·laborar (tant a nivell institucional com personal) poden escriure a cultura@totraval.org.

Afegeix un comentari nou