Convocat el XIII Concurs per l'eradicació de la violència masclista

Ravalnet
Detall del concurs del cartell de 2013
Detall del concurs del cartell de 2013
Cartell de l'edició d'enguany
Cartell de l'edició d'enguany

Convocat el XIII Concurs per l'eradicació de la violència masclista

Ravalnet

Resum: 

Aquest certamen artístic adreçat a la població en general enguany proposa debatre sobre les agressions sexuals que es produeixen als espais públics i les estratègies que tenim per fer-hi front.

El Concurs per l'eradicació de la violència masclista, que organitza la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, té com a objectiu promoure la reflexió i fomentar la sensibilització al voltant d'aquesta problemàtica.

El certamen consta de tres categories, que són la literària, la lliure i la musical, i cada any planteja un nou tema sobre el qual treballar. Per poder abordar la temàtica que es proposa enguany pots consultar les fitxes de suport, així com el marc teòric i ètic en el què s'ha basat.

El termini per presentar les propostes artístiques finalitza el 20 de novembre i la resolució del jurat sobre les persones guanyadores es farà el 14 de desembre durant el lliurament dels premis, que seran una tablet pel primer i una càmera fotogràfica pel segon en cadascuna de les següents categories:

  • De 12 a 15 anys.
  • De 16 a 19 anys.
  • A partir de 20 anys.

També hi haurà un obsequi per a totes les persones que participin al concurs.

Per poder participar-hi has d'emplenar el formulari online. Si vols més informació, consulta les bases del concurs.

Les obres seran exposades entre els dies 4 i 23 de desembre al Casal de Joves Pau Alòs, que es troba al carrer Sant Pere Més Baix, 55 de Barcelona.

Afegeix un comentari nou
0