Convocat el XIII Concurs per l'eradicació de la violència masclista

  • Detall del concurs del cartell de 2013

    Detall del concurs del cartell de 2013 - Font: Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere

  • Cartell de l'edició d'enguany

    Cartell de l'edició d'enguany - Font: Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere

Aquest certamen artístic adreçat a la població en general enguany proposa debatre sobre les agressions sexuals que es produeixen als espais públics i les estratègies que tenim per fer-hi front.

El Concurs per l'eradicació de la violència masclista, que organitza la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, té com a objectiu promoure la reflexió i fomentar la sensibilització al voltant d'aquesta problemàtica.

El certamen consta de tres categories, que són la literària, la lliure i la musical, i cada any planteja un nou tema sobre el qual treballar. Per poder abordar la temàtica que es proposa enguany pots consultar les fitxes de suport, així com el marc teòric i ètic en el què s'ha basat.

El termini per presentar les propostes artístiques finalitza el 20 de novembre i la resolució del jurat sobre les persones guanyadores es farà el 14 de desembre durant el lliurament dels premis, que seran una tablet pel primer i una càmera fotogràfica pel segon en cadascuna de les següents categories:

  • De 12 a 15 anys.
  • De 16 a 19 anys.
  • A partir de 20 anys.

També hi haurà un obsequi per a totes les persones que participin al concurs.

Per poder participar-hi has d'emplenar el formulari online. Si vols més informació, consulta les bases del concurs.

Les obres seran exposades entre els dies 4 i 23 de desembre al Casal de Joves Pau Alòs, que es troba al carrer Sant Pere Més Baix, 55 de Barcelona.

Afegeix un comentari nou