Àmbit Cultural

Veure més

news-iconNotícia > Cultural

Les eines són les persones

Panoràmica a través del teatre amateur, els cineclubs i les corals sobre com es creen xarxes d’ajuda entre les persones de la comunitat.  

news-iconNotícia > Cultural

Èxit de públic en la gala de la 12a edició dels Premis Arlequí de Teatre

Les referències a la joventut, autèntic planter dels grups de teatre amateur, i als pastorets com a escola de teatre han estat constants en els discursos.

news-iconNotícia > Cultural

Una Patum de clicks de Playmobil

Un seguit d’actes i d’exposicions commemoren el 9è aniversari de la declaració de la Patum com a Obra Mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Te Tavel - Rromani ´Chib Skòla

news-iconNotícia > Cultural

Aprèn Rromani!

La Rromani Ćhib Skòla acaba d'estrenar el seu espot de promoció de la llengua Rromani.

news-iconNotícia > Cultural

La Companyia de Teatre de Femarec arriba a la majoria d’edat amb la seva 18a obra i ho celebra amb conegudes cares del món de l’espectacle

A l’acte han assistit populars ambaixadors de l’entitat com Mont Plans (actriu), Tortell Poltrona (pallasso), Jordi Milán (director de La Cubana), Xavier Serrat (actor) i Joma (il·lustrador).

Premis Llanterna Digital 2015

news-iconNotícia > Cultural

IX edició dels Premis Llanterna Digital

S’ha convocat la IX edició dels Premis Llanterna Digital, un concurs que té per objectiu fomentar l’ús del català i de l’occità a través de curtmetratges que promoguin una reflexió sobre les llengües.

news-iconNotícia > Cultural

Cultura en majúscules per als més petits

El dijous 20 de novembre es commemora el 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant. Diverses iniciatives per als infants tindran lloc les properes setmanes.

Premi Narratives digitals per a la prevenció de la violència masclista

news-iconNotícia > Cultural

Narratives digitals per a la prevenció de la violència masclista

La Xarxa Punt TIC organitza un premi que barreja l'storytelling i la lluita contra la violència vers les dones. Anima la ciutadania a expressar-se a través d'una imatge, un multimèdia, un àudio o un vídeo i participar-hi!

news-iconNotícia > Cultural

La 21a edició de l’Alternativa mira als temes socials i inclou un gran nombre de tallers

El festival de cinema alternatiu de Barcelona, a més d’una secció oficial que destaca pel seu compromís, inclou una sèrie de tallers gratuïts i activitats pels més joves i pels professionals del cinema.

news-iconNotícia > Cultural

La 12a edició dels premis Arlequí premia l’actor Jordi Banacolocha

L’entrega dels premis del teatre amateur se celebrarà a la seu de la SGAE a Barcelona el dilluns 24 de novembre a les 19.00h i comptarà amb la presència de Jordi Banacolocha, premiat en la categoria de professional.   

news-iconNotícia > Cultural

El compromís ciutadà a l’exposició ‘La catalanitat cívica’

El Museu de la Mediterrània, a Torroella de Montgrí, acull des del divendres 7 de novembre, fins al 6 d’abril del 2015 una exhibició sobre la vessant cívica de la festa catalana.

news-iconNotícia > Cultural

El gran misteri de l'home del metro

El documental 'L'home del metro', sobre la figura de Ramon Julibert, s'estrena el divendres 7 de novembre als cinemes Melies de Barcelona.

news-iconNotícia > Cultural

ExpresSA’nts, un espai de creació artística obert a tothom

El proper dissabte dia 15 Sants acollirà ExpresSA’nts, un acte participatiu per a la creació espontània i col·lectiva a partir del llenguatge plàstic i l’expressió artística.