Àmbit Cultural

Veure més

news-iconNotícia > Cultural

Els ateneus bequen activitats per a la integració

El primer trimestre de 2016, la FAC ha concedit 55 places del programa de beques "Tots hi tenim lloc" per a que persones en risc d'exclusió social participin a activitats socioculturals dels ateneus.

news-iconNotícia > Cultural

Festes que no et pots perdre el mes de maig!

Amb el bon temps, les entitats es posen a treballar en activitats a l'aire lliure per a tots el públics.

news-iconNotícia > Cultural

Reedició de “Les Tradicions de Gràcia” d’Amades

Dites, formes de viure, cantarelles, jocs, i moltes formes de viure les festes gracienques a la reedició del llibre del folklorista Joan Amades.

news-iconNotícia > Cultural

Acte de lliurament de premis dels XXVI Jocs Florals del Raval

Els Jocs Florals del Raval, que compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i del MMB, se celebren des de l'any 1990 i volen reconèixer les creacions literàries que exaltin els valors de l'humanisme i la convivència.

Bastoners.

news-iconNotícia > Cultural

Torna la Festa de les Escoles bastoneres de Ciutat Vella

16 escoles i 650 nens i nenes de primària protagonistes d'aquesta edició el proper divendres 6 de maig al Pla de la Catedral. Una diada bastonera infantil en tota regla.

news-iconNotícia > Cultural

El ball més antic de Catalunya

El Ball d’Espases, datat a Cervera el 1411, és el més antic de Catalunya, així com un dels més antics del món i és l'origen del ball de bastons.

Els i les joves del grup de teatre Actuem dels dilluns al Palau Alòs

news-iconNotícia > Cultural

Deslimita'm, el teatre com a eina de reflexió i transformació social

El Deslimita'm és la trobada organitzada per ImpactaT i La Roda que culmina la feina de grups de teatre de joves. La Sílvia i l'Anna, dinamitzadores; 8 actors i actrius i l'Anna Corbella, Directora de La Roda; comparteixen com és participar-hi.

news-iconNotícia > Cultural

Igualada recuperarà el cinema abans que acabi el 2016

L’ateneu Igualadí, l’Ajuntament i Igualada Comerç han impulsat un projecte que garantirà una gran pantalla a la seu de l’entitat amb 129 localitats.

news-iconNotícia > Cultural

75 anys de Danses a Vilanova

El Grup de Danses de Vilanova rebrà dues distincions d’àmbit nacional per celebrar una trajectòria dedicada al foment de les danses tradicionals als Països Catalans.

news-iconNotícia > Cultural

Mig segle de la Flama del Canigó

Pels 50 anys de la Flama del Canigó, Tradicat ha organitzat el Simposi Internacional de Focs a la Mediterrània, un Congrés-espectacle, un documental, una escultura commemorativa i una cantata escolar del poema Canigó de Verdaguer.

news-iconNotícia > Cultural

Fes+Chapeau: el circ més social

Una de les novetats del festival d'arts escèniques al carrer de Sant Pere de Ribes (Garraf) és l'espai Fes+social, adreçat a col·lectius i professionals de l'acció comunitària.

Irene Jaume, sòcia de la Ciutat Invisible / Font: Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

news-iconNotícia > Cultural

Irene Jaume: “La diada de Sant Jordi és una oportunitat per poder treure els llibres al carrer”

La Ciutat Invisible és una cooperativa que porta més de 10 anys enxarxada al barri de Sants. Entre els seus projectes hi trobem la llibreria, des d’on es fomenta el pensament crític. Parlem amb Irene Jaume, sòcia de la cooperativa.

news-iconNotícia > Cultural

Una dècada de Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció

La cita arrenca el dijous 21 d'abril amb tres documentals i quatre debats previstos als cinemes Girona i al Pati Llimona.