Arriben als cinemes 3 noves estrenes en català

Autor/a: 
Direcció General de Política Lingüística
 Font:
Font:

Arriben als cinemes 3 noves estrenes en català

Autor/a: 
Direcció General de Política Lingüística

Resum: 

‘Jauja’, ‘Les malifetes de l’Emil’ i ‘Saving Santa. Al rescat de Santa Claus’.

Arriben a les pantalles tres films en català, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura: Jauja, que s’estrena divendres, 12 de desembre, Les malifetes de l’Emil, el 13 de desembre, i la pel·lícula nadalenca Saving Santa. Al rescat de Santa Claus, el 15 de desembre.

Jauja és una coproducció d’Argentina, Estats Units, Mèxic i Holanda, dirigida per Lisandro Alonso i interpretada per Viggo Mortensen i Ghita Norby. Jauja és la terra mitològica de l’abundància i la felicitat. A l’antiguitat es van iniciar moltes expedicions per descobrir aquesta terra, però tots els que van intentar trobar aquest paradís es van perdre.

Saving Santa. Al rescat de Santa Claus és un film d’animació per ordinador que narra les aventures de Bernard, un elf molt simpàtic però una mica maldestre. El seu somni és unir-se a l'equip de grans inventors que treballen per a Santa Claus, que fan que la màgia del Nadal es faci realitat.

Les malifetes de l’Emil és un film d’animació infantil basat en un dels personatges d’Astrid Lindgren, creadora d’altres personatges literaris tan populars com Pippi Calcesllargues i Karlsson de les teulades. L’Emil és un noi a qui li agrada molt ajudar, però sovint la seva amabilitat el porta a fer trapelleries. És per això que l’enviaran al magatzem de la llenya, on s’estarà assegut en silenci tallant figures de fusta.

Les malifetes de l’Emil forma part del Pack Màgic de Nadal, un cicle de cinema infantil en català que es durà a terme del 13 de desembre de 2014 a l’11 de gener de 2015 als cinemes de Catalunya, i que ofereix una selecció de pel·lícules infantils de producció internacional. Els altres films que es projectaran són: La petita Anna i el tiet llargarut, Laban, el petit fantasma. Quina por! i El bosc en perill.

Pack Màgic de Nadal és una iniciativa de Drac Màgic amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística.

Cinema en català

Pack Màgic de Nadal

Afegeix un comentari nou