Concert solidari a favor de Refugees Welcome

  • AMOR X AMOR CANÇONS D'AMOR EN VEUS DE MUSICALS

    AMOR X AMOR CANÇONS D'AMOR EN VEUS DE MUSICALS - Font: AMOR X AMOR CANÇONS D'AMOR EN VEUS DE MUSICALS

  • One World - Refugees Welcome

    One World - Refugees Welcome - Font: Flickr - Ilias Bartolini

Els beneficis obtinguts es destinaran a Refugees Welcome, organització que ajuda persones refugiades a trobar habitacions de lloguer a un preu social.

La segona edició del concert ‘AMOR X AMOR – Cançons d’amor en veus de musicals’ se celebrarà al Teatre Victòria (Av. Paral·lel 67, Barcelona) dilluns 26 de febrer a les 21h.

Durant el concert s'interpretaran cançons d’amor d’artistes com John Legend, Beyoncé, Queen, Alejandro Sanz, Joan Manuel Serrat o Vanesa Martín, entre molts d’altres; amb estils que van del pop, al rock, passant per la cançó d’autor o el bolero.

AMOR x AMOR – Cançons d’amor en veus de musicals comptarà amb direcció escènica d’Alícia Serrat  i direcció musical de Dani Campos.

Hi intervindran artistes de l’escena musical catalana:  Clara AltarribaDaniel AnglèsVíctor ArbeloAlbert BoleaMarta CapelMariona CastilloGeorgina CortLaura DazaLu FabrésMarc FlynnDídac FloresJan ForrellatErnest FusterJana GómezVíctor GómezFerran González, Ferran Guiu, Júlia JovéXavi NavarroPatricia PaisalNeus PàmiesSylvia ParejoSara PiLucía TorresJoan Vázquez i Rubén Yuste; intèrprets amb gran trajectòria que han protagonitzat musicals com ‘Rent’, ‘Mamma Mia’, ‘Mar i Cel’ o ‘Hair’, o que actualment estan protagonitzant musicals com ‘Dirty Dancing’, ‘Casi Normales’, ‘Billy Elliot’, ‘Rouge’, ‘Paquito Forever’ o ‘Tick Tick Boom’.

AMOR x AMOR compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. Més informació a Facebook i Twitter. Compra d’entrades.

Sobre Refugees Wellcome

L'objectiu de Refugees Welcome és crear una Cultura de Benvinguda entre la ciutadania i promoure una Integració Real de les persones refugiades que viuen a casa nostra i que tenen molts problemes per accedir a un habitatge. L’entitat sense ànim de lucre posa en contacte a persones desplaçades / refugiades amb ciutadans i ciutadanes locals que tinguin ganes de compartir habitatge en condicions d’horitzontalitat i respecte mutu.

Refugees Welcome és una iniciativa Internacional que va néixer a Alemanya fa 3 anys i ha aconseguit més de 1.100 convivències en els 12 països de la Unió Europea, Canada i Austràlia en que el projecte s'ha desenvolupat. Des del passat mes de maig, gràcies a un finançament de l'Ajuntament de Barcelona, l'entitat està present a Catalunya, assolint fins a data d’avui un total d’11 convivències.

Afegeix un comentari nou