Cultura i mitjans de comunicació, a debat a la 8a edició de la Taula de Comunicació

Autor/a: 
Ens de Comunicació
Cartell de la 8a edició de la Taula de Comunicació

Cultura i mitjans de comunicació, a debat a la 8a edició de la Taula de Comunicació

Autor/a: 
Ens de Comunicació

Resum: 

El sector cultural i els mitjans de comunicació comparteixen una mateixa vocació: la difusió del coneixement entre la societat. Malgrat aquest objectiu comú, en moltes ocasions els agents culturals no perceben la importància dels mitjans per guanyar en difusió i presència pública. A la vegada, cal una aposta més decidida dels mitjans per oferir a la seva audiència continguts culturals de qualitat.

Aquesta disjuntiva és, precisament, el punt de partida de la 8a edició de la Taula de Comunicació, que se celebrarà els propers 14 i 15 de desembre al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10 - Barcelona). Sota el títol Comunicació i Patrimoni Cultural, aquest fòrum serà un espai de reflexió i debat entorn a les relacions entre el món cultural i de la comunicació.

Més enllà dels reptes de futur conjunts, la trobada també servirà per exposar aquelles experiències d’èxit fruit de l’entesa entre ambdues parts que han generat resultats altament positius. Així mateix, s’analitzaran les possibilitats que ofereix l’eclosió de les noves tecnologies.

Podeu consultar el programa de les diferents sessions. La inscripció és gratuïta i romandrà oberta fins el 12 de desembre.