Danses de tot el món a les 40es Jornades Internacionals Folklòriques

El grup 'Sons d'Àfrica' de Kènia participarà a les 40es jornades (Foto: Adifolk)

Danses de tot el món a les 40es Jornades Internacionals Folklòriques

Resum: 

Sis grups de dansa de reconegut prestigi internacional portaran els seus espectacles, del 6 al 10 de setembre, a diferents poblacions catalanes en el marc de la 40a edició de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, organitzat per Adifolk – Associació per a la difusió del Folklore.

Aquesta trobada anual té com objectiu esdevenir un espai d’agermanament de diferents cultures i tradicions de tot el món mitjançant la dansa, el cant i la música i, alhora, fer difusió d’aquesta extensa varietat cultural dins de Catalunya.

Entre els diferents grups, destaca la presència de la companyia nacional de dansa de Belize, una entitat amb influències britàniques, de l’Índia i de la cultura negra; o Sons d’Àfrica, de Kènia, un conjunt de joves que mostra la riquesa de les danses tradicionals procedents de les quaranta-dues comunitats ètniques del país.

Les actuacions d’aquest grups es podran veure a Calella, Premià de Mar, Santa Maria de Palautordera, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí Sarroca, Puig-reig, Pineda de Mar, Rajadell, Bellpuig, Vic, Avià, Vilanova i la Geltrú, La Llagosta.

La cloenda tindrà lloc a les 19:30h al Palau de la Música de Barcelona. Entre d’altres, es representarà l'espectacle Lligams, una fusió folklòrica entre Hongria i Catalunya, amb la participació del conjunt Corvinus Közgáz i de l'Esbart Sant Martí de Torrelles; i la Dansa de les JIF, en el que serà interpretada una dansa tradicional catalana per una parella de cada país, acompanyada per un conjunt de música amb instruments de cada grup participant. Les entrades per aquest esdeveniment estan a la venda via web a un preu de 5€.

Consulta el programa

Afegeix un comentari nou
0