AMPLIAT FINS EL DILLUNS 19 d'abril el termini de presentació de projectes per a la Convocatòria al X Premi Barcelona Associacions

Del 16 de març i fins al 19 d’abril està oberta la convocatòria al X Premi Barcelona Associacions que organitza anualment l’Ajuntament de Barcelona i el Consell Municipal d’Associacions de Barcelona.
El premi, amb una dotació econòmica de 9.000€ i 6.000€ pel primer i el segon premi respectivament, té per objectiu reconèixer les Bones Pràctiques que utilitzen les entitats per incentivar la participació interna en les associacions com una estratègia per enfortir l’associacionisme.
 

Les propostes de Bones Pràctiques s’han de presentar a qualsevol de les oficines del Registre General de l’Ajuntament de Barcelona fins al dia 13 d’abril.

El 13 de maig a les 18.30 hores, al Saló de Cent i amb la presidència de l'alcalde es faran, primer, l'acte de presentació del balanç del primer congrés de les associacions i, seguidament, el de lliurament del Premi Barcelona Associacions.
 

Més informació a: http://www.bcn.es/cmab/premi.2010.htm  
Consell Municipal d'Associacions de Barcelona
Pg de Sant Joan 75 3a planta
08009 Barcelona
cmab@bcn.cat  
 

Afegeix un comentari nou