El concurs de curtmetrages DONA'M CINE arriba a la seva tercera edició

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El concurs de curtmetrages DONA'M CINE arriba a la seva tercera edició

Ravalnet

Resum: 

Per poder participar en aquest certamen internacional de curts online fets per dones i sobre dones, les obres es podran presentar fins al dia 30 d'agost.

DONA'M CINE està impulsat per l'Associació Entrepobles de cooperació i solidaritat internacional, i per Producciones Doble Banda, productora amb una àmplia experiència en cinema i documentals de contingut social.

Tal com es defineix al seu web, es tracta d'una "plataforma cultural online de construccions col·lectives i de mirades feministes diverses que vol fomentar una xarxa d'intercanvi de material audiovisual fet per dones, i alhora visibilitzar produccions audiovisuals que no tenen espai en els mitjans de comunicació tradicionals".

Els gèneres acceptats al concurs són ficció, documental, art experimental i animació. Les obres han de tenir un màxim de cinc minuts de durada (inclosos els títols de crèdit) i si no estan en català o castellà hauran de mostrar subtítols en alguna d'aquestes dues llengues. Pots consultar les bases del concurs per tenir més informació i formalitzar la inscripció a partir d'aquest formulari.

Tot seguit pots veure el curtmetratge "Plazas de mercado: mujeres i ancestro", que va guanyar l'edició de DONA'M CINE de 2015.

Afegeix un comentari nou