El concurs (RE)IMAGINA’T obre les inscripcions de la novena edició

Associació per a Joves Teb
Participants en l'edició anterior
Participants en l'edició anterior
Logotip de la iniciativa
Logotip de la iniciativa

El concurs (RE)IMAGINA’T obre les inscripcions de la novena edició

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Aquesta convocatòria vol impulsar la creació audiovisual participativa del jovent, així com incentivar la seva implicació en la construcció de nous models comunicatius per afrontar de manera positiva el tema de la diferència sexual.

(RE)IMAGINA’T està organitzat per l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació amb la col·laboració de TV3 i la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Blanquerna (URL), i va adreçat a grups de joves d’entre 14 i 18 anys de centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis que formen part d’aquest Observatori.

Es pot optar per presentar una idea, guió i storyboard per fer una creació audiovisual (Modalitat A) i/o presentar una peça audiovisual realitzada (Modalitat B). En ambdós casos, els treballs han de defensar un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals, que afavoreixi la representació de les identitats de gènere i LGTBI.

La inscripció al concurs és gratuïta, però per poder participar en alguna de les dues modalitats és necessari haver-se inscrit mitjançant el formulari en línia abans del 10 de novembre.

Trobaràs més informació al web de (RE)IMAGINA’T.

Afegeix un comentari nou