El president Torra rep els “ambaixadors de la cultura catalana” a Washington

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
El president Quim Torra rep els ambaixadors de la cultura popular catalana. Foto: Generalitat de Catalunya Font: Generalitat de Catalunya
El president Quim Torra rep els ambaixadors de la cultura popular catalana. Foto: Generalitat de Catalunya

El president Torra rep els “ambaixadors de la cultura catalana” a Washington

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

El cap de l’Executiu ha rebut els catalans que van ser presents a l’Smithsonian Folklife Festival celebrat aquest estiu a Washington, en què Catalunya va ser cultura convidada.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha expressat el seu agraïment als participants catalans, representants de la cultura popular del país, en l’Smithsonian Folklife Festival, als quals s’ha referit com a “ambaixadors de la cultura catalana”. El cap de l’Executiu ha volgut donar les gràcies tant als artistes com als organitzadors d’aquest certamen que es va fer aquest estiu a Washington i en què Catalunya va ser cultura convidada.

Quim Torra ha pronunciat aquestes paraules durant la recepció que ha ofert aquest vespre al Palau de la Generalitat, a la qual han assistit un centenar de participants en el Festival. I els ha encoratjat a “continuar sent els ambaixadors de Catalunya arreu del món”.

En l’acte ha acompanyat el president la consellera de Cultura, Laura Borràs, qui ha posat en relleu que “la cultura popular ens permet explicar-nos al món” i ha assenyalat que més de 700.000 persones van visitar el festival. També hi ha intervingut el director del Smithsonian Folklife Festival, Michael Mason i dos dels participants en el certamen, que han parlat en representació de tots.

Afegeix un comentari nou