Festa d'Homenatge organitzada per l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almenar

 • Actuació de Grallers d'Almenar

  Actuació de Grallers d'Almenar - Font: Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almenar

 • Homenatjats amb membres de la Junta

  Homenatjats amb membres de la Junta - Font: Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almenar

 • Homenatjats amb les autoritats municipals

  Homenatjats amb les autoritats municipals - Font: Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almenar

 • Discurs inagural del president de l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almenar

  Discurs inagural del president de l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almenar - Font: Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almenar

 • Obsequis pels homenatjats

  Obsequis pels homenatjats - Font: Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almenar

 • Entrega d'obsequis als homenatjats

  Entrega d'obsequis als homenatjats - Font: Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almenar

 • Ball de la festa d'Homenatge

  Ball de la festa d'Homenatge - Font: Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almenar

Tags

El 4 de juny de 2017 es va celebrar la Festa d'Homenatge organitzada per l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almenar, una festa que vol ser un homenatge als socis i sòcies de més edat de l'entitat.

L'acte es va inciar amb la celebració d'una missa a l'Església de Santa Maria d'Almenar a les 12:00 hores. Posteriorment es va anar al dinar de la Festa d'Homenatge al Local Social de la població.

Donant inici a l'acte es va realitzar el discurs del president de l'Associació, el senyor Josep Maria Aloy Bellostes, on també intervingueren la presidenta del Consell Comarcal del Segrià, la senyora Mª José Invernón Módol, la vicepresidenta del Consell Rosa Caselles Mir i la senyora Teresa Malla Aigé, alcaldessa d'Almenar.

Aquestes autoritats i d'altres autoritats municipals i membres de la Junta de l'Associació van obsequiar als homenatjats de l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almenar: la senyora Àngels Duch Contijochi, la senyora Rosa Mateu Casas, la senyora Teresa París Bernaus i els senyors Salvador Ganau Puig i Joan Malla Solani.

El dinar va consistir en un menú amb un entrant d'uns Encenalls de penil ibèric amb assortiment de formatges, després una crema de bolets amb cruixent de verduretes i oli de ceps. El primer plat va ser medalló de rap amb gambes llagostineres, salsa marinera i musclos de roca. És va servir una copeta de pinya natural amb sucre moré i vainilla i escumós de cítrics. El segon plat va ser xai cuit a baixa temperatura amb farciment de ceps i foie, acompanyat de parmetier de patata. Per postres, Stratto, mousse de xocolata blanca i negra amb crema catalana i cruixent de neula. Pa, aigües minerals, vins blancs i negre, gasosa, cava, cafè, tallat i infusions amb raget.

Quan es va finalitzar el dinar i l'entrega d'obsequis als homenatjats s'inicià com a fi de festa un ball amb el grup musical Duo Pasión. També a l'inici dels parlaments van actuar els Grallers d'Almenar.

Van assistir a la celebració 173 comensals.

Afegeix un comentari nou