ForadCamp 2017, el Cinema amb la Natura al Figaró

  • Secció Oficial i ForadCamp off

    Secció Oficial i ForadCamp off - Font: ForadCamp

El ForadCamp, Mostra de Cinema amb la Natura  celebra la seva sisena edició el 21 i 22 d’octubre a Figaró-Montmany. La Mostra ofereix una Selecció Oficial amb 14 curtmetratges i diverses activitats paral·leles.

El cap de setmana del 21 i 22 d'octubre se celebra la sisena edició del ForadCamp, Mostra de Cinema amb la Natura 2017, al Nou Casino de Figaró-Montmany.

Enguany la Mostra tindrà una Secció Oficial composta per 14 curtmetratges de no ficció, provinents de 15 països i la majoria d'ells amb un recorregut en festivals d'alt nivell. El Jurat, format per Eulàlia Iglesias, Jorge Caballero i Arturo Redín, atorgarà el Premi al Millor Documental entre aquests curtmetratges, que també optaran al Premi del Públic, el Premi Festhome de Distribució i la Menció Associació Cultural de Granollers. La Mostra es completa amb altres activitats paral·leles, com ara la projecció d'un llargmetratge documental i col·loqui amb el seu director, vermut, passejada cinèfila o un taller pràctic.

Trobareu tota la informació a sobre els premis i premiats a la web del festival.

Aquest any a l'espai ForadCamp Off s'oferià la projecció del llargmetratge 'Dime quién era Sanchicorrota', de Jorge Tur (63'). El film aborda la llegenda de Sanchicorrota, un bandoler del segle XV que robava als rics per donar-ho als pobres. El director emprèn una recerca sobre les seves petjades que el portaran molt més enllà de la història i el mite del personatge, construint un retrat d'Espanya. En acabar la sessió, el director estarà present per conversar amb el públic.

També es comptarà amb un espai de col·loqui amb els directors assistents a la Mostra, a més d'un Vermut (gentilesa de Vermuts Miró) i d'una passejada amb toc cinèfil pel Parc Natural del Montseny “Del Sot del Bac als Sots Ferèstecs” guiada per Aprèn Serveis Ambientals.

Totes les projeccions i activitats de la mostra són gratuïtes, amb l'excepció del taller 'Com filmar amb llum natural', a càrrec d'Elisabet Prandi, en el qual els participants hauran d'inscriure's, previ abonament de la matrícula.

La Mostra de Cinema amb la Natura ForadCamp està organitzada per l’Ajuntament del Figaró-Montmany i coordinada per l’Associació Indoc.

Afegeix un comentari nou