I Trobada de Diables infantils a Sant Vicenç dels Horts

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

I Trobada de Diables infantils a Sant Vicenç dels Horts

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

Dissabte dia 24 de gener, la Festa Major d'Hivern de St. Vicenç dels Horts, acollirà la primera Trobada de Diables Infantils del Baix Llobregat.

En motiu de la celebració de la Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç dels Horts es reuniran aquets dissabte 10 colles de diables infantils en la primera trobada de Diables Infantils del Baix Llobregat.

Els amfitrions de la trobada són la colla de diables Àngels Diabòlics i el Mamut Venux, han convidat a la Colla Infantil Encaputxats Diabòlics Cervelló, la Colla de Diables de Molins de Rei “L’Agrupa”, la Colla de Diables Folcat Diabòlic L’Hospitalet, els Petardons i Petardones de Can Calders, la Penya del Corb, els Diablots d’Olesa, els Diables Banyuts de Vallirana, els Diables de la Colònia Güell, els Diables de Cornellà i la Companyia General del Foc de Gavà.

La Tabalada marcarà l’inici dels actes a les 18:30h i el correfoc començarà a les 19.30h i finalitzarà a la plaça Narcís Lunes on tancarà la nit un petit castell de focs. Podeu consultar l'esdeveniment complet i el recorregut del correfoc a la seva pàgina web i al Facebook de l'entitat.

L’acte compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, de la Federació de Diables del Baix Llobregat, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Els Àngels Diabòlics

La colla de diables Àngels Diabòlics fundada el 1989 a Sant Vicenç dels Horts neix de la inquietud d’un grup de joves i des d’aquest moment s’ha involucrat en totes les festes majors de la ciutat. Des de l’any 1996 tenen el Mamut Venux com a bèstia de foc i l’any 2011 l’entitat es va fer més gran amb els més menuts, constituint la secció infantil.

Afegeix un comentari nou