L’Espai A clou la seva primera temporada

 Font:
Font:

L’Espai A clou la seva primera temporada

Resum: 

L'espai A, Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya, baixa el teló de la seva primera temporada el proper dissabte 26 de maig, a les 21h, representant l’espectacle El Mikado al Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià (Barcelona).

Amb l’Espai A, Catalunya s’ha dotat d’una xarxa d’arts escèniques amateurs: 16 teatres han programat 56 funcions de teatre, dansa, música i cant coral que s’han exhibit a 12 comarques catalanes durant aquesta primera programació, desenvolupada entre gener i maig d’enguany.

El projecte compta amb la participació, impuls i suport de l’Agrupament d'Esbarts Dansaires, el Moviment Coral Català, la Federació Catalana de Societats Musicals, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, la Federació d’Ateneus de Catalunya i l’Ens de Comunicació Associativa, i ha estat promogut pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a través del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana.

El Mikado és el nom de la representació de teatre situada a la època imperial del Japó, interpretada pel grup de la Sala Cabanyes de Mataró. L’argument gira al voltant de la prohibició del firteix que fa l’Emperador del Japó, sota pena de decapitació. Una sèrie de divertides situacions faran que el fill de l'emperador es pugui escapolir de casar-se amb Katisa, per poder fer-ho amb el seu amor, Yum-Yum, sense perdre el cap a mans del botxí.

Fragment de l'espectacle

Afegeix un comentari nou