L’espectacle “Arpa i pau” comença gira per Catalunya

Autor/a: 
Fundació Carta de la Pau
 Font:
Font:

L’espectacle “Arpa i pau” comença gira per Catalunya

Autor/a: 
Fundació Carta de la Pau

Resum: 

Les notes de Berta Puigdemasa i els mots de Roger Pera a favor de la pau es podran sentir els propers mesos a Cubelles, Sant Vicenç dels Horts, Olesa, Lloret i Esplugues.

Després de la seva presentació a Barcelona el passat mes de juliol, l’espectacle “Arpa i pau”, una producció de la Fundació Carta de la Pau, inicia la seva gira per Catalunya. Els propers mesos les notes de l’arpista Berta Puigdemasa i les paraules de l’actor Roger Pera sonaran a favor de la pau a diversos pobles de Catalunya.

“Arpa i pau” és un espectacle participatiu i protagonitzat per l’arpista lleidatana Berta Puigdemasa i de l’actor i director teatral Roger Pera, que uneixen els seus dos talents a favor de la pau. El so de l’arpa es combina amb poemes i contes que busquen sensibilitzar la ciutadania en la construcció d’un món més pacífic.

La ruta d’aquest espectacle per Catalunya començarà a Olesa de Montserrat el proper diumenge 21 de setembre (18,30h) i seguirà pocs dies després, el dijous 25 de setembre, a Sant Vicenç dels Horts (Can Comamala, 19h). Ja a l’octubre, el divendres 3, l’espectacle es podrà veure a Cubelles (Pati de Ponent del Castell, 19,30h) i el dijous 9 d’octubre a Esplugues de Llobregat. Finalment, el 23 de novembre, aterrarà a Lloret de Mar.

Aquest és un espectacle de la Fundació de la Carta de la Pau que amb aquesta iniciativa amplia les seves activitats a favor de la construcció d'entorns pacífics i de sensibilització a favor de la pau.

Comentaris

Em va encantar l' "Arpa i Pau" del passat 3 d' Octubre a Cubelles. Trobo que la combinació de la magistral execució a l' arpa de la Berta Puigdemasa i els poemes, conte i cançó d'en Roger Pera, és excel·lent. Per altra banda, l'escenari amb les espelmetes i les frases sobre la pau d'en Gandhi, Dalai Lama, etc...acabaven d'arrodonir l'espectacle.

Afegeix un comentari nou