La Fila amb... L’Assemblea Local d’Amposta de la Creu Roja, Crònica d’un concert

L'edició 2010 del concert "La Fila amb..." va tenir lloc el passat dissabte 6 de març a l'Auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta, la societat musical que organitza anualment aquest concert benèfic a la ciutat d’Amposta. La tercera edició d'aquest cicle, creat per la Fila amb la voluntat d'ajudar i donar a conèixer les entitats que realitzen tasques de caràcter social, va anar destinat a l'Assemblea Local de la Creu Roja a Amposta.

Tothom ha sentit a parlar de la Creu Roja i segurament és coneixedora d'algunes de les accions que realitza, tant a nivell nacional com internacional, però el públic assistent al concert va tenir l'oportunitat de conèixer a través d'un vídeo fet pels propis membres de l'Assemblea Local d'Amposta, les activitats que aquesta entitat realitza a favor de la societat ampostina.

El concert, a càrrec de la Banda de Música de la Unió Filharmònica, va estar dividit en dues parts i el va encetar un pasdoble, seguit d'un repertori variat format per sarsueles, sardanes i música de pel·lícules.

A l'inici del concert i durant la mitja part, el públic assistent va poder dipositar les seves aportacions que un cop acabada la interpretació de la Banda de Música, va lliurar el seu director, Carles Royo, a la presidenta de Creu Roja Amposta, Teresa Reche.

 

Afegeix un comentari nou