La segona temporada de l’Espai A recorrerà Catalunya amb 80 espectacles

 Font:
Font:

La segona temporada de l’Espai A recorrerà Catalunya amb 80 espectacles

Resum: 

La Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya, Espai A, arrenca la seva segona temporada amb la participació de 23 companyies corals, de teatre, bandes i esbarts, seleccionats per a representar una vuitantena de propostes per tota Catalunya fins al maig del 2013.

En el cicle hi participen grups i ateneus de quinze comarques catalanes: Montsià, Tarragonès, Bages, Anoia, Baix Llobregat, Barcelonès, Osona, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Gironès, Alt Empordà, Alt Penedès, Maresme, Garrotxa i Baix Camp. A banda, aquesta temporada la Fira Mediterrània de Manresa s’estrena com a escenari de les representacions de l’Espai A i acollirà quatre espectacles el 10 i l’11 de novembre. L’organització de la Fira ha escollit quatre espectacles de la temporada. Es tracta de 'Paisatges', de l’Esbart Manresà; 'El Món de la banda de música', de l’AM Senienca de La Sènia; 'El cafè de la Marina', del grup Quatre per Quatre de Granollers, i 'Cançó dels 4 vents', del Cor de Sant Esteve de Castellar del Vallès.

La xarxa, la primera d’aquestes característiques que es crea a Catalunya, és un mecanisme que facilita l’intercanvi d’espectacles entre les comarques catalanes i una plataforma d’exhibició de les millors produccions de l’àmbit amateur que es porten a escena a Catalunya. L’Espai A està impulsat per la Direcció General de Cultura Popular i Tradicional de la Generalitat de Catalunya, juntament amb el Moviment Coral Català, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals, l’Agrupament d’Esbarts Dansaires i la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Calendari d'espectacles de la temporada

Afegeix un comentari nou