La tercera temporada de l’Espai A cerca noves propostes artístiques

 Font:
Font:

La tercera temporada de l’Espai A cerca noves propostes artístiques

Resum: 

Entitats i grups amateurs de música, teatre, dansa i cant poden presentar les seves propostes escèniques per a la tercera temporada de l’Espai A, la Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya.

L’Espai A és un circuit d’arts escèniques amateurs sorgit l’any 2011 per crear una programació estable d’arts escèniques no professionals arreu de Catalunya. D’aquesta manera, es posa a l’abast del públic en general, produccions de qualitat dins els àmbits del teatre, cant, dansa i música, així com també potenciar i impulsar la creació de nous públics, augmentar l’ús dels espais escènics dels ateneus i oferir nous canals per a l’explotació de les produccions amateurs. Recentment ha estat guardonat amb el Premi Arlequí de teatre amateur per generar nous canals per a l’explotació de les produccions amateurs

L'Espai A té previst programar una cinquantena de representacions arreu de Catalunya en la seva tercera temporada que començarà el proper 15 de febrer i acabarà el 30 de maig de 2014. Fins el proper 18 de novembre, les entitats poden presentar les seves propostes d’espectacles. A finals de mes, els organitzadors faran públic els grups que formaran part de la programació.

Més informació

Comentaris

Benvolguts,

Som una nova companyia de dansa integrada per joves de 15-25 anys, formats en les diferents disciplines de la dansa.

Hem creat un espectacle de dansa de títol "La Juliette no tenia balcó", espectacle de dansa contemporània i hiphop.

La durada de l'espectacle és de 45 minuts.

Agrairia informació per poder accedir a la xarxa d'arts escèniques Amateurs de Catalunya, ja que interessaria apropar el públic adolescent a la dansa.

L'espectacle s'ha estrenat aquest cap de setmana a Banyoles amb molt éxit i els comentaris són positius. Doncs són ballerins joves amb molt de talent i han emocionat al públic.

Salutacions,

Elisabeth Trias, Directora INDANS DANSA

Bon dia Elisabeth

Pots contactar amb Espai A Xarxa d'Arts Escèniques mitjançant el seu Facebook. Cal demanar amistat, primer.

Moltes gràcies

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou