L'associacionisme juvenil, de festa

Fundació Autònoma Solidària
 Font: eldiluvi.cat
Font: eldiluvi.cat
 Font: CNJC
Font: CNJC

L'associacionisme juvenil, de festa

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

El Consell Nacional de Joventut de Catalunya organitza la Festa de l'Associacionisme el 16 de juny amb concerts, sopar i l'entrega de Premis de l'Associacionisme Juvenil Català.

El pròxim 16 de juny a partir de les 21h, l'associacionisme juvenil català té una cita a la Plaça de Les Corts amb el Consell Nacional de Joventut de Catalunya. Aquest òrgan, fundat el 1979, és plataforma que aplega gairebé cent entitats juvenils de Catalunya i consells locals de joventut i té per objectiu promocioanr i enfortir l'associacionisme juvenil.

Així doncs, el dissabte 16 de juny, se celebra un sopar -gratuït si es pertany a una de les entitats del CNJC- i, després, actua el grup valencià El Diluvi i el punxadicos PD Puerkas. Per assistir-hi, cal omplir el següent formulari. Durant el sopar, a més, es farà la cerimònia d'entrega de la 16a edició dels Premis de l’Associacionisme Juvenil Català que volen reconèixer a tasca que fan les entitats juvenils i de visibilitzar els seus projectes i trajectòries.

Hi ha tres premis diferents: trajectòria associativa, projecte o activitat associativa i a la iniciativa transformadora. En el primer cas es premia una trajectòria de compromís social i de recorregut en el moviment associatiu juvenil català; en el segon, un projecte o activitat recent d’una entitat juvenil que contribueixi a promoure la participació i l’associacionisme i a donar a conèixer la tasca de les associacions juvenils; i l'últim premi està destinat a iniciatives d’entitats, no estrictament juvenils, que tinguin una clara vocació transformadora de la realitat. El termini per presentar projectes va acabar el passat 31 de maig.

Afegeix un comentari nou