Llibres de franc a Barcelona

 Font:
Font:

Llibres de franc a Barcelona

Resum: 

No és un truc ni cap campanya publicitària. És la llibreria gratuïta de l’Associació Llibres Lliures, basada en la solidaritat i la difusió de la cultura.

L'Associació Llibres Lliures de Catalunya, acabada de constituir-se, pretén fer arribar els llibres a totes aquelles persones que desitgin tenir-los (sense necessitat de tornar-los), d’una manera totalment gratuïta i difondre així la cultura, creant un projecte que lluiti contra la crisi. És un sistema basat en la solidaritat de les persones, en consonància amb la iniciativa de la llibreria gratuïta Libros Libres, implantada a Madrid per l’Associació Grupo 2013 fa un any.

El proper 30 d'agost, s'inaugurarà al carrer Cantabria, 72 de Barcelona.

L’associació es finança mitjançant les donacions voluntàries de llibres, DVD’s, donacions econòmiques i les quotes de socis. A més a més, estarà regentada per voluntaris/es que desitgin contribuir en el projecte.

Tot aquell qui vulgui, podrà visitar el seu local i emportar-se els llibres que li càpiguen en una mà sense cost, es dóna la voluntat. Tots els llibres porten un segell amb la llegenda: “Aquest llibre és lliure, ni es compra ni es ven”.

A més a més, organitzaran Tallers Culturals a preus simbòlics, alguns ja programats, com un Taller de Fotografia o un Curs per Escriptors Novells on s’explicarà cóm pots publicar les teves pròpies obres. Alguns voluntaris també us delectaran amb Contecontes , Tallers Infantils, un Taller de Teatre, un Club de lectura i un Club de Col·leccionistes de Punts de Llibre. I per aquells més cinèfils, també disposaran d’una filmoteca de DVD’s en préstec.

Perquè el projecte sigui possible, cal aconseguir un mínim de 100 socis/es (quota anual de 12€) per a cobrir les primeres despeses. Fins a la data, són uns 30 socis i el nombre creix dia a dia tot i que necessiten tota l’ajuda possible.

Durant aquest mes d'agost obriran els dimarts i dijous pel matí i els dimecres i divendres per les tardes. Estaran informant, fent socis, rebent donacions i mobles, organitzant iniciatives, acabant d’arreglar el local i rebent a tots els qui us apropeu a Llibres Lliures per col·laborar i perquè el projecte sigui una realitat.

Per a més informació, visita el seu Facebook, el twitter @LlibresLliures, escriu a llibreslliures@yahoo.es o truca al 692 470 354 (Oscar Boada).

Per a més informació d’altres seus de Libros Libres, visita el Facebook “LibreríaLibros Libres” o www.librerialibroslibres.org

Comentaris

Ho veig fantastic i m´agradari tenir més informaciói, ja os farem arrivar alguns llibres per part meva.

Hola! Si vols més informació pots contactar amb nosaltres a través de llibreslliures@yahoo.es o trucar al 692 47 03 54 i preguntar per Oscar També tenim facebook (Asociació Llibres Lliures) i Twitter (@LlibresLliures) Et pots passar pel nostre local del C/Cantàbria 72, aquest agost estem dimarts i dijous al matí i dimecres i divendres a la tarda. Acceptem donació de DVD's i llibres, excepte enciclopèdies i llibres de text. El dia 30 inaugurem!! pots venir amb qui vulguis, a partir de les 18h I també pots difondre el nostre projecte i col·laborar fent-te soci, només són 12€ l'any (1€ al mes!) http://www.lanzanos.com/proyectos/primera-libreria-gratuita-en-barcelona/ Salutacions

Afegeix un comentari nou