Narratives digitals per a la prevenció de la violència masclista

  • Premi Narratives digitals per a la prevenció de la violència masclista

    Premi Narratives digitals per a la prevenció de la violència masclista

La Xarxa Punt TIC organitza un premi que barreja l'storytelling i la lluita contra la violència vers les dones. Anima la ciutadania a expressar-se a través d'una imatge, un multimèdia, un àudio o un vídeo i participar-hi!

Aquest premi es convoca en el marc del Dia Internacional contra la violència vers les dones, que es commemora el 25 de novembre, i forma part de la campanya "D♀na la paraula" de la Xarxa Punt TIC, la comunitat de telecentres de Catalunya. Neix amb l'objectiu de "fomentar la presència pública d'idees, opinions, reflexions i expressions que posin èmfasi en la prevenció de la violència masclista i que contribueixin al repte de la construcció d'una societat lliure d'aquesta xacra social".

El Premi Narratives digitals per a la prevenció de la violència masclista és obert a tothom i pretén animar els/les participants dels Punt TIC i la ciutadania en general a generar continguts digitals al voltant del tema proposat. Podran ser àudios, vídeos, multimèdia, imatges (fotografia, il·lustració, dibuix...) o un conjunt de les mateixes i s'hauran de poder llegir, visualitzar o escoltar en menys de 10 minuts. Es podran elaborar en català, castellà o anglès.

Caldrà publicar els treballs en algun espai virtual i després fer arribar un correu electrònic a l'adreça oficina.tecnica[arrova]pùnttic.cat abans del 23 de desembre. La proposta guanyadora es donarà a conèixer dimecres 21 de gener de 2015, en el marc de la Jornada de la Internet Social i rebrà com a premi una càmera GoPro Hero.

La Xarxa Punt TIC convoca aquest premi amb el suport de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, l'Institut Català de les Dones i el programa Telecentre Women de la Fundació Telecentre.org.

Afegeix un comentari nou