Neix el cicle de Cultura Popular als Ateneus

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
Coral Sant Jordi
La Coral Sant Jordi, que tancarà el cicle
Esbart Sant Martí
L'Esbart actuarà l'1 de juny al Centre Moral i Instructiu de Gràcia
Banda de l’Associació Musical Symphocat de Barcelona
Banda de l’Associació Musical Symphocat de Barcelona

Neix el cicle de Cultura Popular als Ateneus

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

El cicle programa bandes, cobles, corals i esbarts en quatre entitats de Barcelona.

Enguany, sota l’organització de l’Ajuntament de Barcelona, diversos grups artístics s’han coordinat amb la Federació d’Ateneus i amb Adifolk per crear un cicle d’actuacions de diferents àmbits de la cultura popular: Cultura Popular als Ateneus: Bandes, Cobles, Corals i Esbarts. Entre els mesos de maig i juny, tindran lloc concerts de bandes i actuacions de corals i esbarts en quatre ateneus històrics de la ciutat: els Lluïsos d’Horta, el Sants Teatre del Centre, el Teatre de Sarrià i El Centre de Gràcia. El cicle continuarà passat l’estiu en nous escenaris i amb l’afegit de la participació de les cobles.

El cicle arrenca el 12 de maig al Sants Teatre amb la Banda de Música del Col·legi Pare Manyanet de Barcelona, que oferirà un concert de música pop i rock. El 21 de juny, els Lluïsos d’Horta tancaran aquest festival de la cultura popular amb una actuació de la Coral Sant Jordi, que presentarà el ‘Cançons d’ahir, cançons d’avui. 70 anys de la Coral Sant Jordi’, una actuació que celebra el setantè aniversari de l’entitat.

Dos mesos i nou concerts a un preu unitari de 6 euros per persona i actuació. Catalunya és rica en cultura popular i, des de fa molt anys que té unes tradicions ben arrelades que passen de generació en generació. El món ateneístic reflecteix aquesta vitalitat cultural de la societat civil i té la voluntat de divulgar els diferents àmbits de la cultura popular catalana amb aquest cicle. Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma Tictactiquet.

Afegeix un comentari nou