Nova edició de la Trobada d'Organitzadors del Correllengua

Dissabte 31 de maig celebrarem la 3a Trobada d’Organitzadors del Correllengua, l'espai on els organitzadors locals poden conèixer les novetats que la CAL posa a la seva disposició.

El proper dissabte 31 de maig celebrarem, un any més, la Trobada d’Organitzadors del Correllengua a la seu de la CAL Nacional. Aquest és un fòrum on, durant un matí, els organitzadors locals del Correllengua poden conèixer les novetats en matèria d'organització, així com els recursos i materials que la CAL posa enguany a la seva disposició. Al mateix temps, s’hi comparteixen experiències originals que es realitzen arreu del país en el marc del Correllengua, que poden aportar idees per a la programació d’actes.

Com a principals novetats, en la trobada d’enguany es podrà veure l’exposició editada en motiu de la figura homenatjada al Correllengua 2014, Maria-Mercè Marçal, així com altres materials de sensibilització i foment de la llengua pensats per emmarcar els actes del Correllengua dins la commemoració del Tricentenari.

Des de la CAL animem a tots els organitzadors/es, així com els col·lectius que vulguin organitzar el Correllengua per primera vegada al seu municipi, a assistir a aquesta trobada. Per fer-ho, cal confirmar l’assistència a través del correu cal@cal.cat o bé el telèfon 934159002.

Afegeix un comentari nou