Participa al concurs de curts "En femenino"!

Ravalnet
Imatge de difusió de la convocatòria
Un fotograma de "Amigas íntimas", d'Irene Cardona

Participa al concurs de curts "En femenino"!

Ravalnet

Resum: 

La convocatòria per presentar els treballs a aquest certamen de curtmetratges realitzats per dones està oberta fins al dia 18 de desembre.

TRAMA, Coordinadora de muestras y festivales de cine, vídeo y multimedia realizado por mujeres és qui organitza el concurs "En femenino", que va ja per la seva dissetena edició.

Amb aquesta convocatòria es seleccionen els curts que seran exhibits a les diferents mostres que es fan en el marc de TRAMA a les ciutats de Barcelona, Saragossa, Osca, Pamplona i Bilbao, i a comarca aragonesa de Sobrarbe.

Tots els curtmetratges que es presentin al concurs hauran d'haver estat realitzats per dones (s'admeten també aquells codirigits amb homes), a l'Estat espanyol, entre els anys 2015 i 2016. La durada de les obres ha de ser inferior a 25 minuts.

Cada directora podrà concursar amb un màxim de dos curts i entre d'altres aspectes es valorarà l'òptica feminista i l'ús de llenguatge no sexista.

Els treballs es poden presentar per Internet a partir de la pàgina web de Movibeta. Pots tenir més informació sobre el concurs a partir d'aquesta web o escrivint a l'adreça de correu electrònic cortosenfemenino@gmail.com.

Afegeix un comentari nou