Presenta la teva entitat als Premis Antoni Carné de l’associacionisme cultural català!

  • Antoni Carné va ser el primer fundador de l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català. Font: Ens de l'Associacionisme Cultural Català

    Antoni Carné va ser el primer fundador de l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català. Font: Ens de l'Associacionisme Cultural Català

  • El logotip de l'entitat que convoca els premis. Font: L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català

    El logotip de l'entitat que convoca els premis. Font: L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català

L’Ens de l'Associacionisme Cultural Català vol reconèixer la tasca dels col·lectius que treballen en la difusió de la cultura popular a Catalunya.

Fins el 28 de febrer, les entitats interessades poden presentar la seva candidatura a la primera edició dels Premis Antoni Carné que convoca l’Ens de l'Associacionisme Cultural, confederació del tercer sector cultural. El guardó ret homenatge a les persones, organitzacions i mitjans de comunicació que contribueixen a la cohesió social i a la integració de Catalunya.

El jurat valorarà la implicació de l’entitat en el seu entorn, la capacitat de mobilització i innovació de les iniciatives, la valoració que n’ha fet el públic, la repercussió social que ha tingut i el grau de sostenibilitat del projecte.

El nom dels premis fa referència al primer president de l’entitat organitzadora del certamen i activista-dinamitzador cultural, Antoni Carné Perramon. Per a més informació, podeu consultar les bases del premi. 

Afegeix un comentari nou