Reivindicant el Paral·lel com a espai lúdic i cultural

 Font:
Font:

Reivindicant el Paral·lel com a espai lúdic i cultural

Resum: 

Durant el dissabte 9 de juny el Paral·lel de Barcelona romandrà tancat al trànsit, ja que, el teatre, la música, tallers i exhibicions ompliran el carrer. Es tracta de FEM Paral·lel, una jornada festiva per a totes les edats que té com a finalitat reivindicar el Paral·lel com a espai lúdic i cultural de la ciutat de Barcelona.

La Fundació El Molino (FEM) i l'Ajuntament de Barcelona organitzen dissabte 9 de juny la tercera edició de la festa FEM Paral·lel. Des de les 11:00 hores del matí fins a les 2:00 de la matinada hi haurà infinitat d'activitats i actuacions per a totes les edats i tots els gustos: teatre, música, dansa, tallers infantils, jocs i exhibicions de capoeria, hip-hop, bollywood, etc. Enguany esperen tenir tant d'èxit com a les dues edicions anteriors, en què va haver 90 mil (2010) i 150 mil (2011) assistents.

Les entitats de Poble-sec i el Raval participaran de manera activa en aquesta festa, tant a la Mostra d'Entitats que organitza la Coordinadora d'Entitats del Poble-sec, com fent actuacions i tallers. Joves de l'Associació per a Joves Teb, per exemple, hi participaran mostrant el hip hop i reggae educatiu de David Show, Bubacar i Barna'City. Serà de 17:00 a 17:30 hores, a l'escenari número 6.

Esperem un any més omplir el Paral·lel de ciutadans, i que aquests redescobreixin una avinguda on poder gaudir del lleure, la cultura i la xerinola.

A més dels escenaris on de manera ininterrompuda s'aniran succeint les actuacions, i haurà dues carpes temàtiques, una hindú i una àrab, així com més de 25 tallers infantils (explica contes, reciclatge, maquillatge i perruqueria) i activitats esportives (atletisme, futbol de sobretaula, ...).

Els teatres Artèria Paral·lel, Condal, la Sala Apolo, Victòria i El Molino faran jornades de portes obertes durant el matí. A la tarda continuaran amb la seva programació habitual, oferint, però, un descompte especial del 50% en les entrades (excepte el Teatre Victòria).

Per tal que tot això sigui possible el Paral·lel romandrà tancat al trànsit des del carrer Margarit fins al carrer Arc del Teatre (les 3 xemeneies).

Afegeix un comentari nou