Segona oportunitat per als llibres, alfabetització per a persones nouvingudes

Campanya Recicla Cultura 2013
Dóna llibres a la campanya Recicla Cultura 2013

Segona oportunitat per als llibres, alfabetització per a persones nouvingudes

Resum: 

Un any més, la Fundació Servei Solidari posa en marxa la campanya Recicla cultura, mitjançant la qual et convida a transformar un llibre en un nou lector! Com ho pots fer? Doncs, donant llibres.

Durant aquestes setmanes prèvies al dia de Sant Jordi, la Fundació Servei Solidari recull llibres de segona mà per vendre'ls, a un preu simbòlic, durant la diada. Els diners recollits ajudaran a finançar els cursos d'alfabetització i llengua que realitza aquesta entitat durant tot l'any amb l'objectiu de facilitar la integració social de les persones nouvingudes. El curs passat, més de 1.700 persones van participar en aquestes formacions.

Si creus que l'alfabetització és el primer pas per la inclusió social de les persones nouvingudes, aquest Sant Jordi Recicla Cultura i transforma un llibre en un nou lector.

Donar i comprar llibres són dues maneres de col·laborar amb aquesta campanya. Si tens llibres que ja has llegit i no et fan servei, els pots portar a la seu de Servei Solidari (C/ Sant Antoni Abat, 61, de Barcelona), de dilluns a dijous de 9.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores i els divendres de 9.00 a 13.00h. Aquesta entitat els donarà una segona vida, tot venent-los el dia de Sant Jordi.

Per descomptat, una altra manera de donar un cop de mà és visitant els punts de Recicla Cultura durant la diada de Sant Jordi i comprar-hi llibres de segona mà. Amb els diners que paguis, es finançaran les classes d'alfabetització.

Hi haurà punts de Recicla Cultura a diverses ciutats, com ara, Barcelona, Balaguer, Granollers, Olot, Terrassa, Sitges, etc. Es poden consultar a la plana web de la campanya i també s'hi poden afegir de nous. Per crear-ne un cal aplegar un grup de persones, aconseguir llibres de segona mà i muntar una paradeta el dia de Sant Jordi.

Per últim, també es poden fer aportacions econòmiques a través d'Internet. És el que la campanya anomena "Regalar llibres virtuals". Trobaràs tota la informació a Recicla cultura.

Afegeix un comentari nou