Terrassa acollirà els II Premis de l’Associacionisme Cultural Català

  • 1a Edició dels Premis de l’Associacionisme Cultural Català

    1a Edició dels Premis de l’Associacionisme Cultural Català - Font: Tornaveu

  • 1a Edició dels Premis de l’Associacionisme Cultural Català

    1a Edició dels Premis de l’Associacionisme Cultural Català - Font: Tornaveu

  • Ens de l'Associacionisme cultural català

    Ens de l'Associacionisme cultural català - Font: Ens de l'Associacionisme cultural català

L’acte de lliurament dels II Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català tindrà lloc el 5 d'abril a les 19.30 h al Centre Cultural de Terrassa.

Tot està preparat per la celebració d'aquest certamen, convocat per l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català, dóna reconeixement i visibilitat a persones, entitats i mitjans de comunicació que treballen per preservar, difondre i promoure el teixit cultural i vol potenciar l’associacionisme cultural i difondre les iniciatives impulsades per les federacions i entitats de base de cultura popular.  

L’Ens de l’Associacionisme Cultural Català és entitat editora de Tornaveu i vol donar visibilitat a la dedicació de milers d’associacions i ciutadans realitzen de manera anònima.

Participen activament en la preparació del certament BBVA CX, la Fundació Antigues Caixes Catalanes. Hi col·laboren Previsora General i Arç Cooperativa i compten amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Les associacions interessades en presentar candidatura al Premi BBVA de l’Associacionisme Cultural Català a l’Entitat i als Premis de l’Associacionisme Cultural Català al Projecte poden fer-ho fins al 28 de febrer adreçant un dossier al correu electrònic premis@ens.cat o a l’adreça postal Carrer València 558, 6è 1a de Barcelona. 

Els guanyadors seran recompensats amb 3.000€ i 1.000€ respectivament, en aquest darrer cas per cadascuna de les dues seccions de la categoria: el Premi Previsora General de l’Associacionisme Cultural al millor projecte que no superi els 6.000€ en despeses, i el Premi Arç Cooperativa de l’Associacionisme Cultural Català al millor projecte que sí assoleixi o superi aquesta xifra.

Més informació sobre les bases per participar als premis.

Afegeix un comentari nou