Torna el programa de Ràdio “Fes ta Festa”, ara per Internet

  • Jesús Ventura, director de Fes ta Festa

    Jesús Ventura, director de Fes ta Festa

Tags

El programa de cultura popular Fes Ta Festa, que el passat mes de juny del 2009 va desaparèixer de la graella de Ràdio 4, ha inaugurat una nova etapa. Des del dia 23 d'abril, diada de Sant Jordi, ha encetat l'etapa internàutica, mantenint els mateixos objectius de comentar i difondre temes sobre sardanes, esbarts i dansa tradicional, els gegants, castells i altres.

Després de més de 20 anys de vida incomprensiblement interrompuda a Ràdio 4, en la qual va obtenir diferents premis, entre ells el Premi al millor programa en català de la Nit de Santa Llúcia del 1997.

Ara es pot escoltar a Internet a: www.festafesta.net i també a través d'algunes emissores locals que contribueixen a la seva difusió. Aquesta és una iniciativa de l'Associació. Cultural Festafesta i de la productora Amunt Produccions.

El programa té una durada de 55 minuts, estructurats amb un seguit de seccions fixes, sempre de la mà de Jesús Ventura, que, a més de veterà comunicador, és músic, compositor de sardanes i música per a cobla i director,
 

Afegeix un comentari nou