Trobada d'Organitzadors del Correllengua 2016

CAL - Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalan
Autor/a: 
Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana - CAL

Trobada d'Organitzadors del Correllengua 2016

Autor/a: 
Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana - CAL
CAL - Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalan

Resum: 

La Trobada d’Organitzadors del Correllengua, l’espai adreçat a les persones i col·lectius que volen portar el moviment al seu barri, vila o comarca.

Un any més, des de la CAL Nacional organitzen la Trobada d’Organitzadors del Correllengua, l’espai per conèixer les novetats que acompanyaran enguany el moviment i en què s’hi comparteixen experiències i activitats d’èxit que poden ajudar les Comissions Organitzadores a l’hora de preparar les programacions.

A més dels nous materials i recursos, en aquesta trobada parlaran de les propostes d’activitats per conèixer la figura i l’obra de Montserrat Roig, així com els materials per promoure el moviment entre les escoles i els instituts.

Com sempre, dedicaran un espai a compartir les activitats i fórmules d’èxit que permeten finançar i programar actes reeixits del Correllengua arreu del país, i també parlaran dels avantatges de formalitzar un nucli territorial de la CAL per tal de facilitar l’organització dels actes, tramitar permisos i disposar de material, entre d’altres.

En aquesta ocasió, la Trobada es farà a Barcelona i a Ponent:

  • Dimecres 15 de juny de 20.30h a 23.00h al Local Sociocultural del Palau d’Anglesola (pl. Abadia, 7)
  • Dissabte 18 de juny de 10.00h a 13.30h a la seu nacional de la CAL (C. Muntadas, 24-26 baixos. Barcelona)


Per qüestions organitzatives, cal confirmar assistència. Per fer-ho, cal que us adreceu al correu cal@cal.cat o al telèfon 934159002 indicant nom i cognoms dels assistents, vila on es fa el Correllengua i a quina de les dues Trobades participareu: a Barcelona o el Palau d’Anglesola.

Afegeix un comentari nou