V Mostra de cinema Foradcamp obre la inscripció d'obres

Associació de Documentalistes Independents - INDOC
Autor/a: 
ForaDCamp
 Font:
Font:

V Mostra de cinema Foradcamp obre la inscripció d'obres

Autor/a: 
ForaDCamp
Associació de Documentalistes Independents - INDOC

Resum: 

La Mostra de Cinema amb la Natura ForaDCamp arriba a la V edició. El ForaDCamp se celebrarà el 8 i 9 d’octubre al Figaró-Montmany. La convocatòria per rebre els curtmetratges de no ficció estarà oberta del 18 d’abril fins el 30 de juny.

L’Ajuntament del Figaró organitza la cinquena edició de la Mostra de Cinema amb la Natura ForadCamp, coordinada per l’Associació de Documentalistes Independents INDOC, que se celebrarà al Figaró-Montmany els dies 8 i 9 d’octubre de 2016. La inscripció estarà oberta del 18 d’abril fins al 30 de juny.

ForadCamp és una mostra de curtmetratges de no ficció que vol vincular el medi natural amb un cinema personal, independent i amb esperit innovador. La natura ha de tenir un lloc preferent dins dels curtmetratges, pot estar present com a espai, reflexió, descobriment, vivència…, i es posa èmfasi en aquells treballs en els quals destaqui la creativitat i el risc artístic.

Se seleccionaran curtmetratges de no ficció de fins a 30 minuts de durada. Els treballs han de ser en V.O. en català o castellà, o bé subtitulats en un d'aquests dos idiomes. Les obres de la Secció Oficial optaran a diversos guardons: Premi del Jurat, Premi del Públic, Premi de Distribució, patrocinat per Clickforfestivals i un Premi de Difusió patrocinat per l’Associació Cultural de Granollers.

Els curtmetratges es poden fer arribar mitjançant la plataforma Clickforfestival

Així mateix, els treballs es podran inscriure mitjançant el formulari web de la mostra

Més informació

Afegeix un comentari nou