2.000 adolescents coneixen el model cooperatiu, de la mà de Fescoop

  • Formació Fescoop. Fotograma del vídeo sobre el programa

    Formació Fescoop. Fotograma del vídeo sobre el programa

  • Foto del logotip de Fescoop. Font: www.ohhh.ws/ohhh

    Foto del logotip de Fescoop. Font: www.ohhh.ws/ohhh

  • Formació Fescoop. Fotograma del vídeo sobre el programa

    Formació Fescoop. Fotograma del vídeo sobre el programa

Alumnes d'una setantena d'instituts catalans rebran formació de la mà de cooperativistes de molta experiència i després desenvoluparan el seu propi projecte d'emprenedoria cooperativa.

Dilluns 2 de març s'ha posat en marxa la cinquena edició del programa Fescoop, que apropa l'economia social i cooperativa a alumnes d'instituts d'Educació Secundària i Cicles Formatius de Grau Superior de Catalunya. Un desplegament de 24 membres de cooperatives de treball han començat així un recorregut per setanta instituts, on durant aquesta setmana i la següent oferiran formació tant a alumnes com al professorat.

Un cop familiaritzats amb les característiques, principis i valors del món cooperatiu, els i les joves elaboraran en grups la seva proposta d'empresa cooperativa. Per fer-ho comptaran amb el suport d'un simulador a distància i la tutorització per part de persones amb una amplia trajectòria al món cooperatiu.

Els millors treballs seran premiats amb una tauleta o un dispositiu electrònic de característiques similars per a cadascun dels membres del grup i una per al seu professor/a.

Fescoop és una de les iniciatives que desenvolupa Aracoop, el programa de col·laboració público-privada entre la Generalitat de Catalunya i la Confederació de Cooperatives de Catalunya, que pretén renovar, ampliar i enfortir l'economia social i cooperativa.

Afegeix un comentari nou