5 Esdeveniments esportius solidaris per arrencar el curs

 • Cartell Cursa de la Dona a Corbera. Font: Cinc Cims

  Cartell Cursa de la Dona a Corbera. Font: Cinc Cims

 • Cartell 24 h. swim per la fibromiàlgia. Font: Cronocheck

  Cartell 24 h. swim per la fibromiàlgia. Font: Cronocheck

 • Cartell 11è Cros Solidari. Font: Santjoandedeu.org

  Cartell 11è Cros Solidari. Font: Santjoandedeu.org

 • Cartell Women Race El Corte Inglés. Font: Womanrace

  Cartell Women Race El Corte Inglés. Font: Womanrace

 • Cartell Cursa Solidària per a la infància. Font: Cursainfancia.com

  Cartell Cursa Solidària per a la infància. Font: Cursainfancia.com

Amb el començament del curs moltes persones es posen nous reptes esportius. Però a més, es poden unir esport i solidaritat i donar suport a diferents causes i projectes solidaris que duen a terme moltes entitats no lucratives. 

Arriba la tardor i comencen els esdeveniments esportius amb caire solidari. A continuació, farem un recull d’aquests tipus d’esdeveniments que es realitzaran pròximament, per recaptar fons a favor de les ONG i d’entitats socials.

 1. 24 h swim per la fibromiàlgia

El Complex Esportiu Torribera de Sant Coloma de Gramanet i l’Associació Imheart organitzen el pròxim 24 de setembre un esdeveniment que tindrà lloc al Complex Esportiu Torribera. L'objectiu és recaptar fons i sensibilitzar a la ciutadania sobre la fibromiàlgia i la síndrome de la fatiga crònica.

L’esdeveniment consisteix a nedar durant 24 hores en diferents tipus de modalitats, sigui individual o en equips.

A més de totes les persones que s'hi vulguin apuntar, també hi participaran tres nadadors professionals d’aigües obertes i un afectat per aquesta malaltia que fa mesos que està preparant aquesta competició, ja que per a ell suposa un gran repte.

La prova començarà el 24 de setembre a les 12.00 hores i finalitzarà el 25 a les 12.00 hores. El preu de la inscripció és de 10 euros per participant.

 1.  Cursa de la Dona Corbera de Llobregat

La Societat Atlètica Corbera i l’organització Cinc Cims Corbera de Llobregat organitzen una cursa solidària per a dones amb l’objectiu de recaptar fons per al projecte Catalunya contra el Càncer de l’Associació Espanyola contra el Càncer.

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 2 d’octubre a les 10.00 hores i la sortida es realitzarà a la Plaça Sant Antoni de Corbera de Llobregat.

Les inscripcions es realitzaran online a la web de Cinc Cims i el preu  és de 12 euros per a les sòcies de la Societat Atlètica Corbera i de 16 euros per a les no sòcies.

 1. Women Race El Corte Inglés

El 9 d’octubre a les 9.30 h tindrà lloc el Women Race El Corte Inglés, que organitza l’Associació Esportiva Ciutat Vella situada a Barcelona i patrocinada per El Corte Inglés.

L’esdeveniment solidari tindrà lloc al casc antic de la ciutat de Tarragona  i la recaptació anirà íntegrament destinada a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc).

El preu de la inscripció per participant és de 9,40 euros, però en el cas de no poder assistir es podrà col·laborar amb el Dorsal 0 realitzant un donatiu.

 1. 11è Cros Solidari per la Salut Mental

Sant Boi de Llobregat acollirà l’11è Cros Solidari per la Salut Mental organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi.

La iniciativa vol recaptar fons per a programes solidaris i de recerca en patologies mentals que es duen a terme al Parc Sant Joan de Sanitari. Com a novetat, en aquesta edició es podrà participar en la Volta Solidària, que consisteix a córrer o caminar 500 metres amb una persona que pateix un trastorn mental. L’objectiu és aconseguir la integració social d'aquest col·lectiu. 

La data de celebració del Cros Solidari és el 9 d’octubre a les 10.00 h i tindrà lloc al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi.

Per quart any consecutiu l’esdeveniment l'apadrina Anna Vives, una noia amb Síndrome de Down que ha creat la seva tipografia de lletra per aplicar-la a qualsevol processador de text.

 1. III Cursa Solidària per a la Infància

Iniciatives SocioCulturals-Centre d’Esplai Guadalhorce organitzen un esdeveniment solidari que tindrà lloc al Parc Vallès de Terrassa el pròxim 16 d’octubre amb l’objectiu de recaptar fons per lluitar contra la pobresa infantil i juvenil.

El preu de la cursa variarà segons la data d’inscripció. 

 

Afegeix un comentari nou