Campanya per posar en valor l'economia social i cooperativa

  • Campanya d'aracoop per posar en valor l'economia social i cooperativa

    Campanya d'aracoop per posar en valor l'economia social i cooperativa

La campanya de comunicació i difusió dedicarà 15 dies a promoure cada tipus de cooperativa (agràries, serveis, treball, ensenyament, habitatge i consum) i crearà una webserie.

Aracoop, el programa de col·laboració público-privada entre la Generalitat de Catalunya i la Confederació de Cooperatives de Catalunya, engega una campanya per difondre l'economia social i cooperativa.

Existeixen sis classes de cooperatives: agràries, serveis, treball, ensenyament, habitatge i consum. La campanya pretén donar-les a conèixer una a una i per això dedicarà 15 dies a cadascuna. Durant aquelles dues setmanes mostrarà "la riquesa d'experiències, productes i serveis que ofereixen". Aracoop posarà el focus en els principals reptes que encara cada àmbits, "convidant a la reflexió per seguir treballant en renovar, ampliar i enfortir l'economia social i cooperativa".

Amb motiu de la campanya s'ha elaborat una webserie de sis episodis basats en les aventures i experiències de dos personatges, l'Ara i la Coop. Ells representaran les inquietuds i reptes que poden tenir les persones emprenedores i cooperativistes.

Des d'aracoop fan una crida al conjunt d'empreses i entitats de l'economia social i cooperativa perquè els donin un cop de mà difonent la campanya. Els animen a compartir els materials de la iniciativa a les xarxes socials i contribuir així a "donar a conèixer al conjunt de la població la riquesa que representa tant a nivell econòmic com social aquest sector de l'economia".

Afegeix un comentari nou