El llibre El valor del dinero es va presentar a Barcelona

Autor/a: 
Noe Alvarez
Imatge presentació del llibre El valor del dinero. Font: Fiare Banca Ètica

El llibre El valor del dinero es va presentar a Barcelona

Autor/a: 
Noe Alvarez

Resum: 

El dimarts 19 de maig es va presentar a Barcelona el llibre El valor del dinero. A l’acte hi va participar l’autor del llibre Ugo Biggeri, president de Banca Ètica.

El Pati Llimona de Barcelona, va ser el lloc on Ugo Biggeri va presentar el llibre El valor del dinero, un llibre adreçat a aquelles persones que no tenen formació econòmica i que els ajudarà a pensar en l’economia d’una forma més humana.
Moltes vegades les persones lluiten per assolir un món millor i més just, però els seus diners són gestionats per bancs que actuen totalment en contra d’aquests ideals i s’estan invertint en projectes totalment contraris a la seva visió del món. Aquest llibre ajudarà al lector a aclarir dubtes sobre els bancs, les finances i l’economia i a prendre decisions respecte els seus diners.
A més de l’autor del llibre, Ugo Biggeri, van intervenir a l’acte Peru Sasia, president de la Fundació Fiare, Montse Segarra, presidenta d’Economistes en acció i Cristina Faciaben, secretaria de socieconomia de CCOO de Catalunya.
L’autor, Ugo Biggeri és llicenciat en Física i després de treballar a la universitat durant alguns anys, es va dedicar al camp mediambiental i a les finances ètiques. A més de ser president de Banca Ètica i Etica Sgr. Actualment, imparteix classes a la universitat sobre finances ètiques i microcrèdits.

Afegeix un comentari nou
0